Jogi nyilatkozatA syrcom.hu internetoldalain esetlegesen szereplő logók, ábrák, megjelölések és márkanevek védjegyoltalom alatt állnak és azok az őket képviselő cégek tulajdonában vannak. A SYRCOM Számítástechnikai Kft. ezen logóknak és márkaneveknek esetleges feltüntetését munkaeszközeinek elengedhetetlen részének tartja és azoknak jogtisztaságát Ügyfelei számára is biztosítja a telepítések, fejlesztések során.

A syrcom.hu internetoldalain közölt információkkal kapcsolatban a változtatás és a tévedés jogát fenntartjuk.

A syrcom.hu internetoldalain megjelenő minden kritikai észrevétel, ajánlás és összehasonlítás a szerzők személyes véleményét tükrözi, ami sem az érintett gyártók,sem a SYRCOM Számítástechnikai Kft. hivatalos állásfoglalásának nem tekinthető.

A SYRCOM Számítástechnikai Kft. fenntartja a jogot az árváltoztatásra.

A syrcom.hu internetoldalain található valamennyi ár nettó magyar Forintban van feltüntetve.

A SYRCOM Számítástechnikai Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A SYRCOM Számítástechnikai Kft. által közvetített szerver és hosting szolgáltatásaival 99%-os, éves átlagos rendelkezésre állási időt biztosít.

A belföldi vagy külföldi gerinchálózatokon történő esetleges adatforgalomi zavarokért a SYRCOM Számítástechnikai Kft. nem vállal felelősséget.


A SYRCOM Számítástechnikai Kft. minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy Ügyfelei elégedettségét hosszú távon megtartsa és ennek megfelelően állandó partneri viszonyt biztosít.