Alábbi szolgáltatásainkkal - átalánydíjas szerződés keretében - állandó és időszakos számítógépkarbantartást vállalunk.Havi karbantartás:4 960 Ft – 8 460 Ft / 1 db* számítógép
Negyedéves karbantartás:6 130 Ft – 10 500 Ft / 1 db* számítógép

Eseti kiszállás

Budapest:2 400 Ft / alkalom
Pest megye:3 200 Ft / alkalom

Rezsi óradíj:3 500 Ft / óra

A rendszeres számítógépkarbantartás az alábbi tevékenységek elvégzését tartalmazza:

 • kapcsolattartás az internet szolgáltatóval, a szoftverek fejlesztőivel;
 • számítógép hardver elemeinek ellenőrzését;
 • floppy-, optikai- és egyéb meghajtók tesztelését;
 • az operációs rendszer megfelelő működésének ellenőrzését, hibajavítását, frissítését,
  illetve szükség szerint az újrainstallálását;
 • felhasználói programok aktualizálását, frissítését;
 • merevlemezeken keletkezett ideiglenes file-ok eltávolítását, az adatok optimalizálását;
 • regisztrációs adatbázisból az érvénytelen bejegyzések eltávolítását;
 • hálózati kapcsolatok ellenőrzését, hibaelhárítását;
 • számítógép rendeltetésszerű használatát akadályozó, befolyásoló kártékony programok
  ( vírusok, robotok, stb. ) megkeresését, eltávolítását;
 • adatok mentését külső adathordozóra;
 • számítógép időszakos belső takarítását.


*Több számítógép esetén jelentős, akár 40% kedvezmény!


Minőségi számítógépekre, hálózatokra, szoftverekre és szolgáltatásokra építve, kiemelkedő megoldásokkal segítjük partnereink tevékenységét.Áraink az ÁFÁ-t NEM tartalmazzák!


Számítástechnikai rendszereinket úgy alakítjuk ki, hogy azok a legtöbbet nyújtsák a teljesítmény, a rendelkezésre állás és a biztonság terén.Szolgáltatásaink:

 • Linux alapú számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése;
 • meglévő rendszerek felmérése, igény szerinti áttervezése, átépítése;
 • a telepített Linuxszerver üzemeltetése, távfelügyelete;
 • adatbázis- és nyomtató szerver telepítése és üzemeltetése;
 • központi e-mail szerver telepítése és üzemeltetése;
 • központi vírusirtás;
 • router funkció, a hálózat védelme tűzfallal;
 • helyi és internetes adatmentés.

Az új számítógépes hálózatok tervezését, kivitelezését valamint a meglévő rendszerek felmérését, áttervezését, átépítését minden esetben a körülményektől függően, egyedi áron vállaljuk.


Adatbázis- és nyomtató szerver: 40 000 Ft


A felhasználók közös tárterülettel rendelkeznek a Linuxszerveren, amelyet meghatározott jogokkal írhatnak, olvashatnak. A közös tárterület használatot felhasználónként is korlátozhatjuk, megszabva az egyes klienseknek, mekkora területet használhassanak. A Linuxszerverre másolt-, valamint az ott tárolt adatokat, vírusirtó program folyamatos ellenőrzi. A Linuxszerverhez csatlakoztatott nyomtatókra mindenki nyomtathat.


Központi e-mail szerver modul: 30 000 Ft


Az elektronikus levelezést a Linuxszerver koordinálja, lehetőséget adva a belső hálózaton és az Interneten keresztül történő e-mail küldésre / fogadásra. A nagy sebességű belső hálózatnak köszönhetően, az elküldött levek szinte
az elküldés pillanatában megérkeznek a másik felhasználó postafiókjába. Amennyiben cége több telephellyel is rendelkezik, az egymás közti levelezés szintén rendkívül gyorsan történik, hiszen az elküldött levél maximum 3 szerveren keresztül halad át. A modul tartalmaz egy hatékony SPAM ( kéretlen levél ) szűrőt, melyet Ügyfeleink igényei alapján minden Linuxszerveren egyedileg állítunk be. Ez a beállítás az igényeknek megfelelően folyamatosan változtatható. A Linuxszerveren áthaladó elektronikus leveleket igen hatékony vírusirtó program vizsgálja.


Router funkció: 20 000 Ft


A Linuxszerver közvetlenül kapcsolódik az Internet szolgáltató által telepített hálózati eszközhöz ( modem ),
a felhasználók pedig a szerveren keresztül egy időben, egyszerre érik el az Internet. A Linuxszervert és a belső hálózatot tűzfal védi az esetleges támadásokkal szemben. A transzparens proxy-n beállítható a veszélyes oldalak blokkolása.


Helyi adatmentés: 20 000 Ft


A Linux szervergépbe két, azonos méretű háttértárolót építünk. A szerver egy meghatározott könyvtárában lévő adatokról havonta egy alkalommal teljes mentés készül a szerver másik meghajtójára valamint külső adathordozóra, majd a meghatározott könyvtár tartalma napi rendszerességgel szinkronizálódik az alapmentéshez. Így biztosított az adatok egy nap pontossággal történő visszaállítása, visszamenőleg az utolsó teljes mentésig. Az adatok visszaállítása NEM igényel rendszergazdai beavatkozást! A szinkronizálás teljesen automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, minden nap új könyvtárba, az alábbi módon készül:


 • azok a file-ok amelyek újonnan jöttek létre, azok a másik meghajtón is létrejönnek;
 • azok a file-ok amelyek változtak, a másik meghajtón újból létrejönnek;
 • azok a file-ok amelyek törlődtek, a szinkronizáláskor nem kerülnek a másik meghajtóra.

Internetes adatmentés: 20 000 Ft


A Linux szervergépbe egy háttértárolót építünk. A szerver egy meghatározott könyvtárában lévő adatokról hetente teljes mentés készül, majd a meghatározott könyvtár tartalma napi rendszerességgel a fenti módon szinkronizálódik
az alapmentéshez. A teljes mentés és az adatok szinkronizálása az Interneten keresztül, titkosított csatornán
egy másik, távoli Linux szervergépre történik. A helyi szerveren 7 napra visszamenőleg a felhasználó számára is elérhetőek a mentett adatok, a távoli szerverről pedig havi rendszerességgel külső háttértárolóra archiváljuk.
Az adatvisszaállítás 7 napot meghaladva, rendszergazdai segítséget igényel!


Ezzel a módszerrel teljes biztonságban tudhatja adatait, hiszen bármilyen kár éri esetlegesen Linuxszerverét
( tűz, víz, lopás, stb. ), adatai egy másik, távoli szerveren is tárolva vannak!


Kombinált adatmentés: 30 000 Ft


A helyi és az Internetes adatmentés összevonása. Így adatait 1 évre visszamenőleg rendszergazdai beavatkozás NÉLKÜL vissza tudja állítani, ugyanakkor adatai az Interneten keresztül is mentve vannak az esetleges károk bekövetkezésének enyhítése érdekében.Üzemeltetés: 5 000 Ft / hó


 • a Linux szervergép interneten keresztüli menedzselése, hibajavítása, folyamatos biztonsági frissítése;
 • adatbázis- és nyomtató szerver üzemeltetése;
 • a hálózat védelme tűzfallal;
 • a vírusellenőrzés folyamatos felügyelete és frissítése;
 • Internetkapcsolat folyamatos fenntartása.

Távfelügyelet: 10 000 Ft / hó


 • a Linux szervergép üzemeltetése, szükség szerint az újrainstallálása valamint minden hardver eredetű meghibásodásának helyszíni javítása;
 • központi e-mail szerver üzemeltetése SPAM szűrővel;
 • a levelezés koordinálása, igény szerinti módosítása;
 • egyedi beállítások módosítását ( SPAM szűrő, kérésre tiltott oldalak ).

Helyi adatmentés: 5 000 Ft / hó


Internetes adatmentés: 10 000 Ft / hó


Kombinált adatmentés: 15 000 Ft / hóMindennapjaink része lett a számítástechnika és ez különösen igaz a vállalati felhasználásra. Kínálatunk teljes egészében megfelel korunk globális technológiájának, az Internet kihívásának.
Nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai továbbképzésre, a friss szakmai ismeretek megszerzésére. Ez biztosítja,
hogy folyamatosan igen jelentős szellemi és technikai háttér álljon mind saját magunk, mind pedig partnereink rendelkezésére. Minden technológia igazi értelme az alkalmazás, a használati érték. Cégünk vállalkozások tucatjaiban teremtett alkotó kapcsolatot ember és adat között az informatika eszközeivel. A megvalósított megoldásokra kiváló szakembereink továbbra is felügyelnek, hogy biztosítsák a folyamatos üzemet a felhasználó számára az év 365 napján, a nap 24 órájában.
A mai világban a vállalatoknak új problémával kell szembenézniük, amely az Internet elterjedésével lehetőséget biztosít a különféle szervezeteknek, magánszemélyeknek, hogy a vállalatok adatbázisába betörjenek, onnan illegálisan adatokat eltulajdonítsanak, kárt tegyenek. Ennek enyhébb válfaja, de ugyanilyen veszélyes a vírusok irtózatos sebességgel való terjedése. Ezeknek korszerű védelme, ill. a biztonsági rések kiküszöbölése, minden cégnek nemcsak anyagi érdeke, hanem a cégek között elfoglalt tekintélyének megőrzésének védelme is.Cégünk erre kínál XXI. századi megoldást.